Звіт про проведення заходів до Дня Революції Гідності та Свободи: Пам’яті Героїв Небесної Сотні

   З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості,  розвитку бажання стати гідними громадянами України в ДПТНЗ «Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» було проведено цикл заходів присвячених до Дня Революції Гідності та Свободи: Пам’яті Героїв Небесної Сотні.

     На виховній годині на тему: «Революція Гідності та Свободи: як це було…» здобувачі освіти мали змогу більш детальніше дізнатися про початок Революції та її героїв, також було показано відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу, відданість волонтерів та підтримку усього населення, побачили реальні події, які відбувалися на Майдані. Викладач історії Отирко Олександр Петрович нагадав присутнім про героїчні події тих  «чорних» днів листопада 2013 року – лютого 2014, про початок національної революції. Розповідь супроводжувалась документальними кадрами. Здобувачі освіти декламували вірші, присвячені полеглим за свободу, запалили свічки пам’яті.

вшанували пам’ять Небесної Сотні хвилиною мовчання.

     В бібліотеці навчального закладу для здобувачів освіти була підготовлена виставка книжкових експозицій, художніх творів, фотографій та плакатів на тему: «Пам’ять героїв у полум’ї свічок».

     Ми не маємо права забути, що  Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечення того, щоб їх жертва не була марною та щоб подібне більше ніколи не повторилось.

Банери