Заходи до Дня Соборності України в ДПТНЗ «Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів»

     З нагоди Дня Соборності України та виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу у ДПТНЗ «Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» було проведено виховну годину: «Україна - держава соборна, одна на всіх, як оберіг». Здобувачі освіти взяли активну участь: вони створювали презентації, зачитували повідомлення, створювали живий ланцюг, як символ Соборності України і виконували інтерактивні вправи для розуміння поняття «соборність».

     Переглянуто фільми: «Акт Злуки: відтворення історичної правди», «22 січня – День Соборності України». Здобувачі освіти дізналися про історичне значення Соборності України, сучасні тенденції розвитку незалежної української держави, ознайомилися з Декларацією про об’єднання УНР і ЗУНР (Актом злуки).

     Заходи, проведені до Дня Соборності, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.

Банери