День Європи у ДПТНЗ «Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів»

     З 11 по 14 травня у ДПТНЗ «Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» проходив тиждень Європи, який мав на меті поглибити знання здобувачів освіти про Європу, Європейський Союз, країни Європейського Союзу та формувати у здобувачів освіти європейські цінності.

     Із здобувачами освіти першого курсу проведено круглий стіл на тему: «Що я знаю про Європу та Європейський Союз?». Здобувачі освіти  приймали участь у бесіді за круглим столом, в ході якої сформували розуміння єдиного Європейського простору, ознайомились з історією виникнення офіційного

свята - Дня Європи,  розширили знання про європейські країни, зрозуміли важливість Європейського об'єднання,  усвідомили місце України серед країн Європи. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

     Цікавими у нашому освітньому закладі були відеоуроки, присвячені Дню Європи, де здобувачі освіти ознайомились з традиціями та звичаями народів Європи, з історією коріння Євросоюзу.

     Викладачем суспільно-гуманітарних дисциплін Отирком Олександром Петровичем підготовлено віртуальну екскурсію «Подорожуємо Європою» з метою розширення інформаційного поля здобувачів освіти про країни Європейського Союзу, розширення знань про культурну та історичну спадщину країн Європи.

     Тиждень Європи закінчився і можна з впевненістю сказати Україна - це Європа. А ми європейці. Європа починається не за кордоном, а в серці кожного з нас.

Банери