Інформація про заходи, проведені в Апостолівському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів до Дня пам’яті Героїв Крут

     29 січня - річниця бою під Крутами - подія, яка набула для українського народу символічного значення. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління у боротьбі за незалежну Україну.

     До річниці бою під Крутами в Апостолівському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів проведено урок пам’яті: «Пам’ятаємо про Крути». Присутні на заході подивились відео «Недооцінений урок історії Героїв Крут», викладач історії Отирко Олександр Петрович доповнив його інформаційною довідкою про героїчний подвиг нашої молоді.

     Проведено патріотичну  годину «Під Крутами пішли в безсмертя», де було проведено паралелі між подвигом героїв Крут та героями АТО. Під час заходу говорилося про необхідність згуртованості народу України та підкреслювалося, що саме це дозволить сьогодні перемогти агресора. Учасники заходу читали патріотичні твори, присвячені героям Крут та героям АТО. Під час заходу пам’ять полеглих Героїв вшанували хвилиною мовчання.

     Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!

Банери