19 жовтня – Всеукраїнський День Відповідальності Людини

     Всеукраїнський День Відповідальності Людини – державне свято України, яке, починаючи з 2021 року, відзначається щороку 19 жовтня у день народження Богдана Гаврилишина, автора «Декларації Відповідальності Людини». Метою відзначення є якісне перетворення українського суспільства у контексті розуміння та підвищення рівня відповідальності, а також вшанування пам’яті великого українця.  

     Відповідно Постанови Верховної Ради України № 5286 від 16 липня 2021 року «Про встановлення Дня Відповідальності Людини» в Апостолівському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів проведено відповідні заходи до Всеукраїнського Дня Відповідальності Людини у дистанційному форматі в онлайн-режимі.

     Здобувачі освіти приймали активну участь у заходах, на яких ознайомились та обговорили   15 пунктів «Декларації Відповідальності Людини», а також більш детально дізналися про досягнення великого українця, візіонера, відомого економіста та мецената Богдана Гаврилишина, який пишався тим, що є українцем :

-          Інтернет-флешмоб «Я – відповідальність»;

-          Виховний захід «Я відповідальна особистість : вчитись, мріяти, діяти - вже сьогодні»;

-          Вікторина «Відповідальність - крок до успіху»;

-          Урок – презентація «Всеукраїнський День Відповідальності Людини»;

-          Відеозал «Відповідальність до і після 18 років», «Я відповідальність», «Всеукраїнський День Відповідальності Людини».

     Давайте надихати один одного на відповідальні дії і підтримувати вогонь позитивних змін через власні маленькі та великі кроки! Важливо пам’ятати, що кожен день – це день відповідальних дій! Відповідальність – крок до успіху!

#ДеньВідповідальності

Банери