День Соборності

22 січня 2014 року вся Україна відмічає свято «День Соборності». В ДПТНЗ «Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів»  проведено ряд заходів  до цієї пам’ятної дати. Викладачем історії проведено урок-диспут «Чи є «Соборність» актуальною проблемою сьогоднішньої України».  Члени історико-краєзнавчого гуртка «Погляд у минуле» підготували відеоматеріали «Акт злуки створення української державності», виступи та цікаві історичні факти, чим і висвітлили значення соборності, історію підготовки акту злуки та його роль в історії українського суспільства.

Бібліотекарем ДПТНЗ «АЦППРК» проведено виховну годину на тему: «Задзвеніли срібні дзвони в Україні». На заході було представлено книжкову виставку «Соборна мати Україна».

Драматичним гуртком навчального закладу показано театралізоване дійство «Єднання західних і східних земель», де висвітлено оригінальність, колоритність, схожість та відмінність культур Західної і Східної України.

Учні та пед. колектив прийняли активну участь у районному заході при покладанні квітів до пам’ятника Б.Хмельницького. Джури із ДЮК ім. С.Коваленка несли почесну варту біля пам’ятника Б.Хмельницького.

Банери