Звіт про проведення тижня історії в ДПТНЗ «Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів»

     З 12 по 16 жовтня в ДПТНЗ «Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» пройшов тиждень історії. В рамках тижня проведені такі заходи: виставка учнівських стіннівок на історичну тематику; перегляд документальних фільмів; урок-круглий стіл, віртуальна інтернет-подорож «Запорізька Січ-фортеця українських козаків».

     Розпочався тиждень із тематичної виставки учнівських стіннівок «Козацькому роду не має переводу». Викладач історії Отирко Олександр Петрович підготував для здобувачів освіти віртуальну інтернет-подорож «Запорізька Січ-фортеця українських козаків», під час  якої здобувачі освіти мали можливість більш детальніше ознайомитися про життя і побут запорізьких козаків. Також в кабінеті історії, проведено відеоуроки, здобувачі освіти переглянули відеофільми на тему: «100 років української революції. Героїчне минуле українського народу». Присутні, переглянули хроніку революції, почули проникливі пісні, присвячені героям, що боролися за свободу та права українського народу, хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто загинув виборюючи право на вільне існування.

     Під керуванням викладача історії, було проведено круглий стіл з історії на тему “Героїчна спадщина українського народу”, проведений захід показав великий інтерес і зацікавленість здобувачів освіти до предмету історії.

    На прикінці тижня історії, здобувачами освіти ДПТНЗ «Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» до Дня козацтва було вшановано пам’ять гетьмана України Богдана Хмельницького через покладання квітів до історичного меморіалу.

Банери