Симулятивний онлайн-тренінг «Вибори лідера учнівського самоврядування – демократія в дії»

                   16.12.2020 р. на базі ДПТНЗ «АЦППРК» та за участі методистів НМЦ ПТО проводився онлайн тренінг «Організація виборів представників учнівського самоврядування».

                Тренінг складався з трьох етапів: з етапу знайомства. Під час якого відбулося знайомство всіх учасників та прийняття правил роботи. На наступному етапі один з тренерів розкрив сутність та значення учнівського самоврядування. А на заключному етапі радник Учнівського самоврядування розповіла про організацію та проведення учнівського самоврядування.

                Кожен етап проходив у активній взаємодії з учасниками тренінгу. Вони ділилися своїми думками, поглядами та пропозиціями. Увесь захід проходив в атмосфері поваги, зацікавленості та допитливості. Учасники не лише дізнались теоретичні аспекти обговорюваного питання, а й брали активну участь під час обговорення, з цікавістю складали передвиборчу програму та приймали активну участь під час голосування.

                За результатами тренінгу можна зробити висновок, що учні поглибили свої знання і уміння про учнівське самоврядування, а також побачили як це відбувається насправді.

 

Банери