РОБОЧА НАРАДА

23 вересня 2014 року на базі ДПТНЗ «Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» відбулася  робоча нарада з заступниками директорів з навчально-виховної роботи серед професійно-технічних навчальних закладів області при департаменті освіти і науки облдержадміністрації про підсумки виховної роботи за 2013-2014 навчальний рік та завдання на 2014-2015 навчальний рік.

Порядок денний:

1. Виступ заступника директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації  КРАВЧЕНКО   ЛЮБОВІ  АНДРІЇВНИ.

2. Виступ начальника відділу професійно-технічної освіти та ресурсного забезпечення департаменту освіти і науки облдержадміністрації СКЛЯРА  ВЛАДИСЛАВА  ІГОРОВИЧА.

3. Виступ головного спеціаліста відділу професійно-технічної освіти та ресурсного забезпечення  АРТЕМЕНКО ОЛЕНИ ОЛЕКСАНДРІВНИ на тему: «Підсумки виховної роботи за 2013-2014 навчальний рік та завдання на 2014-2015 навчальний рік серед професійно-технічних навчальних закладів області».

4. Виступ методиста навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області  ЮРЧИШИНОЇ  ІРИНИ  СЕРГІЇВНИ  на тему: «Шляхи організації роботи органів учнівського самоврядування на 2014-2015 навчальний рік.

5. Виступ методиста навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області  КУЦЕНКО  ОЛЕНИ  ФЕДОРІВНИ  на тему: «Аналіз гурткової роботи за 2013-2014 навчальний рік та задачі на 2014-2015 навчальний рік».

6. Виступ методиста навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області  БУРАВОВА  СТАНІСЛАВА  СТАНІСЛАВОВИЧА на тему: «Спортивно-масова робота – складова патріотичного виховання учнівської молоді в ПТНЗ».

7. Виступ заступника директора з навчально-виховної роботи Апостолівського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів  МАРТИНЕНКО  АЛЬОНИ  ВАСИЛІВНИ  на тему: «Система виховної роботи в ДПТНЗ «АЦППРК».

8. Виступ методиста навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області  КОЗЛОВСЬКОГО  ГЕННАДІЯ  ФЕДОРОВИЧА на тему: «Презентація дослідно-експериментальної діяльності у ПТНЗ області з організації виховної та соціальної роботи».

Банери