Звіт про проведення заходів у Апостолівському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

     З метою належного відзначення мужності та героїзму переможців нацизму у Другій світовій війні, видатного внеску Українського народу у перемогу Антигітлерівської коаліції, вшанування пам'яті жертв Другої світової війни, а також виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності, готовності до захисту своєї держави, шанобливого ставлення до старшого покоління,  у Апостолівському  центрі  підготовки та перепідготовки робітничих кадрів серед здобувачів першого курсу проведено урок патріотичного виховання на тему: «Хай пам’ять про війну нас всіх єднає». Під час уроку, викладач історії  Отирко Олександр Петрович, у своєму виступі приділив особливу увагу питанню пам'яті про трагічні події Другої світової війни, яка має стати застереженням від їх повторення у майбутньому. У доповідях, здобувачі освіти повідомляли  про важкі часи війни,  про незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про  нелегке життя в тилу. Також, під час патріотичного уроку, було переглянуто відеофільми про події Другої світової війни. На завершальному етапі уроку, здобувачі освіти хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх тих, хто загинув у ті страшні роки. Атмосфера в аудиторії була дуже особливою і тривожною.

     Пам’ятаємо тих, хто загинув у роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю, героїв Небесної Сотні, воїнів та інших загиблих на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.

     Україна не хоче руйнувати, а хоче Створювати і Будувати! Ні – війні! Нехай буде Мир! Любімо одне одного!

 

 

Банери