Вшанування пам’яті жертв масових розстрілів, здійснених гітлерівцями у Бабиному Яру

     29 вересня у Апостолівському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів проведені виховні заходи, інформаційні години, лекторії, відеоуроки присвячені  80-ій роковині від початку масових розстрілів, здійснених гітлерівцями у Бабиному Яру.

     З метою гідного вшанування пам’яті жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації міста Києва в роки Другої Світової війни, та у зв'язку з 80-ми роковинами від початку трагічних подій у Бабиному Яру проведено загальнонаціональний урок пам’яті «80 років пам’яті: забуттю не підлягає», який розпочався з хвилини мовчання. Організовано перегляд історичних фотоматеріалів, та відеоматеріалів про жертви злочинів, скоєних нацистами у Бабиному Яру. Здобувачі освіти пізнавали історичну справедливість та історичну пам’ять, без яких не може розвиватися людство.

     Бабин Яр – один із символів Голокосту, жахливого злочину, який вчинили нацисти в роки Другої Світової війни. Нині, коли наша країна знаходиться в стані війни, вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру стає особливо важливим, борг нашого покоління – зберегти пам’ять про Бабин Яр і передати її наступним поколінням, щоб не повторилися помилки минулого.

 

Банери