Психологія в нашому житті

          8 жовтня 2021 року в Апостолівському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів проведений відкрити захід на тему: «Психологія в нашому житті» присвячений Всесвітньому дню психологічного здоров’я.

          Мета заходу – ознайомлення здобувачів освіти з поняттям «психологія», «психологічне здоров’я» та  заходами спрямованими на його збереження.

         У заході прийняли участь здобувачі освіти I-II курсів. Прослухали інформацію про психологічне здоров’я та спробували себе у ролі клієнтів психолога з використанням арт-терапевтичних засобів - МАК карт «Монстрики почуттів». Саме в терапевтичному процесі людина самостійно здатна приходити до розуміння способів вирішення проблемних ситуацій. Психічне здоров’я має першочергове значення для особистого благополуччя, та здоров’я всього суспільства. Переглянули презентацію на тему: «10 кроків до психологічного здоров’я». Також проведено онлайн-бесіду з Апостолівським центром  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на тему: «Позитивне мислення – основа відмінного психічного здоров’я».

          Кожен сучасний заклад освіти має бути передусім центром сприяння здоров’ю не тільки фізичного, а і психічного. Важливе значення має дотримання принципів здорового способу життя, уміння керувати своїми емоціями, створювання сприятливого психологічного клімату у колективі, сім’ї, бути оптимістичним та доброзичливим.

Банери