З 07.02 по11.02.2022 в ДПТНЗ « АЦППРК» проведено « ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДИТИНИ»

   Протягом тижня велася роз’яснювальна робота щодо дій у небезпечних ситуаціях, збереження життя та здоров’я працівників та здобувачів освіти.

  Зі здобувачами освіти дистанційно організовано  бесіди, лекції, відеоролики   за темами: «Першочергові дії при загрозі здійснення терористичного акту», «Правила та порядок поводження і дій населення», «Як діяти, якщо Ви потрапили в перестрілку?»

 Для працівників закладу проведена лекція на тему: «Дії персоналу при виникненні надзвичайної ситуації». Поповнено папки  пам’ятками з правил безпеки життєдіяльності здобувачів, інформаційним матеріалом для батьків. В заходах дистанційно задіяно  338 здобувачів освіти та 52 працівника освітнього закладу.

  Відповідно до Закону України ”Про боротьбу з тероризмом” згідно телефонограми облдержадміністрації № 42 від 02.02.2022 та телефонограми   № 68 від 07.02.2022, з метою організації першочергових дій персоналу розповсюдили в державному професійно-технічному освітньому закладі «Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» «Пам’ятку першочергових дій при погрозі здійснення терористичного акту».

Банери