Звіт про заходи до Дня Перемоги в ДПТНЗ «Апостолівському ЦППРК».

 В рамках святкування 73-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945р.р. у ДПТНЗ «Апостолівському ЦППРК» проведено ряд заходів.

Відбувся урок мужності  на тему: «В полум’ї війни», присвячений пам'яті жертв Другої світової війни. Теплу атмосферу заходу доповнили  спогади ветерана ВВВ Капкана Петра Панасовича. Із захопленням учні  слухали розповідь про перші дні війни. В душевній розмові було відтворено спогади та особисті переживання про ті страшні дні. Історію війни діти почули від перших і до останніх хвилин.

У бібліотеці діяла виставка: «Будь славен День перемоги», де учні мали змогу розглянути пам’ятки Великої Вітчизняної війни.

Учні 3-х курсів вирушили до меморіалу Слави, де  поклали квіти та вшанували  хвилиною мовчання тих, хто не повернувся з війни.

Так само була проведена акція “Милосердя” (допомога літнім людям, привітання зі святом). Під час акції учні приносили цукерки, печиво, шоколад, засоби гігієни, різні саморобні вироби для того, щоб привітати ветеранів.

Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Великої Вітчизняної війни, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто підняв з руїн і відродив рідний край. Подвиг Ваш – безсмертний, пам’ять про Вас – нетлінна, вдячність народу – безмежна.

 

 

Банери