Святкова лінійка для випускників 2018 року

Звучить урочиста музика і до святкового подвір’я заходять випускники разом з своїми наставниками. Роки навчання, а Апостолівському центрі пролетіли швидко і непомітно.

29 червня 2018 року урочистий захід «Випуск 2018» залишиться

 незабутніми для випускників груп 50, 11 КСО, 4 СА, 3 ТУ, 22 КУХ, 17 Ф,     12 ОКС зі знаменною подією привітала робітників директор ДПТНЗ «АЦППРК» Мартиненко А.В. та побажала кожному впевненості в собі, у власних силах, непохитно вірити у свій успіх, мету та власну долю. Теплі слова з найкращими побажаннями прозвучали від класних керівників та майстрів виробничого навчання.

За активну участь у роботі учнівського самоврядування та громадському житті центру учнів було нагороджено грамотами та подяками.

Випускники дякували своїм батькам та наставникам у навчанні, словами щирості, ніжності і любові.

         Свято було наповнене піснями, танцями, щирими словами та побажаннями творити добро, дарувати радість, шанувати батьків, працювати наполегливо та натхненно. Це перша запорука щасливого майбутнього!

         Завершилося свято під звуки прощального вальсу, який закружляв ніжними акордами теплого учнівського вогника, який назавжди залишиться у серцях випускників рідним і теплим берегом без турботливої юності. 

 

Вітаємо Вас! В добру путь!

 

 

 

 

 

Банери