Свято осені 2018

В Апостолівському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів традиційно кожного року проводиться свято осені. Цього року  20 вересня  відбулося свято під гаслом: «З мрією – до миру!». Свято не залишило без уваги жодного учня були представлені  цікаві композиції з квітів, овочів, фруктів, що прикрашали подвір’я нашого центру. Роботи груп І курсу – вражали своєю оригінальністю, ІІ курсу – вражали складністю виконання своїх композицій. ІІІ курс - проявив оригінальний, творчий підхід та актуальність даної теми свята. Учні всіх курсів власноруч готували композиції, костюми, декорації. На захисті своїх композицій показали артистизм, творчість, хореографічність.

В склад журі входили представники Апостолівської громади відділу культури, які запропонували представити наші композиції 29 вересня на святі з нагоду заснування Апостолівського району. Без уваги не зосталася ні одна квіткова композиція, кожній з них була присвоєна номінація: за креативність, за актуальність, за новизну ідеї.

 Усі були в захваті від гарного свята, яке подарували учні. Представлені роботи разом створили неймовірну квіткову красу. Всі присутні отримали великий заряд позитивних емоцій та  з цікавістю роздивлялися, коментували композиції, а потім фотографувалися на згадку. За найкращі композиції учні були нагороджені грамотами та подяками. Всі ідеї композицій спрямовані на мир у нашій державі.

 

Банери