Тиждень професії «Оператор комп’ютерного набору, офісний службовець (бухгалтерія)» 2018

З 29.10. по 01.11.2018 року відбувся тиждень професії «Оператор комп’ютерного набору, офісний службовець (бухгалтерія)».

Розпочався тиждень конкурсом стіннівок та виставкою плакатів «Знаменитості».

 

30.10.2018 відбувся відкритий урок «Гра – аукціон», який провела викладач бухгалтерського обліку – Бойко З.Л. з учнями груп 14 ОКС та 12 КСО. Діти шляхом проведення аукціону купували питання та отримували винагороду за правильну відповідь.

 

Викладач спецдисциплін - Ірха О.М. провела 31.10.2018 з учнями групи 14 КСО урок-гру «Інформаційна система та її складові з використанням програми «Learningapps org», на який запросили суперників учнів групи 25 КУХ «Кухар – кондитер». Учасники змагалися в конкурсах: презентація - представлення учасників, створення кросвордів та тестування в програмі «Learningapps org» та багато інших. В кінці уроку кожен учень висловив свою думку, щодо проробленої роботи.

За традицією, заключним етапом тижня професії «Оператор комп’ютерного набору, офісний службовець (бухгалтерія)», відбувся показ мод від груп 13КСО, 14 КСО та 14 ОКС, який підготували майстри в/н Сисоєва Н.П. та Стародуб Ю.А. Розпочався показ з вікторини «Моя улюблена бухгалтерія». По завершенню вікторини дівчата продемонстрували моделі суконь, що виготовлені власноруч з прикладного матеріалу, довівши, що бухгалтер та оператор комп’ютерного набору творчі та креативні професії.

 

 

По завершенню тижня професії «Оператор комп’ютерного набору, офісний комп’ютер (бухгалтерії)» кращі учні були нагороджені грамотами.

 

Банери