Свято осені 2019 «Барви рідного краю»

      Осінь, щедра на яскраві барви та подарунки, дарує натхнення і творчий настрій. Саме ця пора року є традиційною для проведення в ДПТНЗ «АЦППРК» творчих виставок, оглядів та конкурсів під гаслом: «Барви рідного краю». Це свято є першим етапом початку профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл м.Апостолове. Вже традиційно запрошені на свято учні 9-11 класів, які приймають участь у захисті найбільш цікавих композицій.

     Представлені композиції з квітів, овочів, фруктів, що прикрашали святкову залу навчального центру. Кожна композиція має свою тематику, яку підготували учні Апостолівського центру. Школярі разом з учнями центру захищали святкові композиції, які приурочені робітничим професіям.

     Групи бухгалтерів, зробили композиції з природніх та підручних матеріалів, доводячи, що майбутні офісні працівники креативні, винахідливі, умілі. Групи кухарів, кондитерів творчо підійшли до створення квіткових композицій з тіста та крему. Овочеві композиції створені за допомогою карвінгу, букети з овочів та фруктів. Групи трактористів, представили свої композиції щедрим врожаєм, що зібрали власноруч під девізом «Дари рідного краю»

    Після свята гості та наші учні розійшлися по навчальним кабінетам на чаювання. На сьогодні наш заклад має 11 заяв на вступ до АЦППРК на наступний рік.

    Концертна програма порадувала присутніх гарним настроєм. Виконанні пісні пронизані любов’ю до рідного краю, ліричністю та гумором. Програма святкового заходу була яскравою, з піснями, гумором та віршованими композиціями. Свято пройшло у дружному колі, у барвах осені, з квітами та дарами природи.

Банери