Заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи в ДПТНЗ «Апостолівському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів».

     З нагоди  Дня Гідності і Свободи  учні ДПТНЗ «Апостолівського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів», урочисто поклали квіти до пам’ятника загиблих учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, та вшанували хвилиною мовчання  героїв Небесної Сотні, учасників АТО, які віддали свої життя за те, щоб змінити хід історії нашої держави й дати українській нації шанс на гідне майбутнє.

     Викладачем історії Отирко Олександром Петровичем проведено кінолекторії, патріотично – інформаційні години з переглядом документальних фільмів: ”Шлях до свободи”,  ”Революція Гідності – Майдан”,  “Небесна сотня” ,  ”Зима, що нас змінила”. Під час заходів учні ознайомились з поняттями “гідність” та “свобода”, отримали інформацію про події на Майдані Незалежності та на Сході України, про наших земляків, які несуть службу з охорони суверенітету та територіальної цілісності України у зоні проведення антитерористичної операції, про героїв, які віддали життя за Україну.

     Революція Гідності кардинально змінила та згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Цей шанс на зміни дістався нам дорогою ціною – ціною людських втрат. Але будь-яка подія має початок і кінець. Ми повинні свято вірити, що на нашу землю скоро прийде мир. Горе і печаль  принесли зміни і нас зміцнили. Важливим є те, що ми завжди будемо згадувати наших Героїв, бо «Герої не вмирають».

Банери