ЯРМАРОК 2019

      14.11.2019 р. в Апостолівському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів вирував  веселий і гомінкий сільськогосподарський ярмарок.  Ярмарок – це підсумок закінчення професійних тижнів, які проходили в навчальному закладі напередодні.

      Головна мета ярмарку – не лише продати чи скуштувати смачні наїдки, а професійна орієнтація школярів на вибір робітничої професії, а також спрямування дітей на відродження українських традицій. Тому ярмарок пройшов в українському стилі: вишиванки, глиняні глечики, вінки, вишиті рушники, речі та посуд з українського побуту.

     Привітати зі святом завітали голова районної ради, голова міської ради, роботодавці та учні шкіл міста Апостолове. Свято не залишило без уваги жодного учня. Підготовка до нього велася цілий тиждень. Кожна навчальна група продумувала, який асортимент товару запропонує, як оформить своє торгове місце та власноруч випікали смачні смаколики.

     Групи бухгалтерів приготували – цікаві номери художньої самодіяльності. Кухарі – наварили безліч смачних страв української кухні та напекли багато ласощів. Групи трактористів та водіїв запропонували на продаж сільськогосподарську продукцію, яку вони виростили на  господарстві навчального закладу.

     Гості свята приймали активну участь у конкурсах та вікторинах, підспівували нашим артистам. Після закінчення концерту, розпочалася торгівля.  Всю продукцію було продано покупцям. Виручені кошти підуть на подарунки до дня Святого Миколая дітям реабілітаційного центру «Надія», волонтерами якого є наші учні вже багато років.

Банери