Всеукраїнський вебінарі «Популяризація робітничих професій: проблеми та шляхи вирішення»

      20.10.2021 року Апостолівський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів прийняв участь у Всеукраїнському вебінарі «Популяризація робітничих професій: проблеми та шляхи вирішення»,  який проводився НМЦ ПТО у Запорізькій області.

      Методист Алла Савченко виступила із доповіддю на тему: «Сучасні тенденції популяризації робітничих професій». Мета виступу – впровадження сучасних інтерактивних форм, прийомів і методів з позиціювання робітничих професій, розширення можливостей інформаційного середовища та формування в учнівської молоді  позитивного ставлення до робітничих професій, проектування шляхів свого професійного зростання, формування професійного потенціалу.  

     У своїй доповіді методист розповіла про заплановане відкриття та роботу Центру професійної кар’єри «Молодь, кар’єра, успіх» на базі  Апостолівського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, який сприятиме індивідуальній самореалізації молоді у подальшій успішній професійній кар’єрі та дасть можливість  реалізувати свій потенціал.

     Доповідь і презентація були цікавими і отримали багато відгуків від учасників та організаторів вебінарі.

За участь у вебінарі методист Алла Савченко отримала Сертифікат.

Банери