User Login

Features

powerful

Фермер

customize

Тракторист-машиніст

responsive

Кухар-кондитер

 Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення / офісний службовець, бухгалтерія

Робітник фермерського господарства

Водій категорії «В», «С», тракторист-машиніст категорії «А1», слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тваринник, дояр.

Читати більше

Тракторист-машиніст с/г виробництва, водій / Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій

Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії “А1,D1,G1”, водій автотранспортних засобів категорії ”С1”  / Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій автотранспортних засобів категорії «В», «С» ("D1 (екскаватор)",

G1(бульдозер)), Читати більше

КУХАР КОНДИТЕР

Смачно поїсти любить кожен, отже, умілий кухар без роботи ніколи не залишиться. Сьогодні майстри сковорідок і каструль затребувані на ринку праці, як ніхто інший. 

Знання учням дають кваліфіковані майстри та викладачі. Для якісної підготовки фахівців за даною професією обладнані кабінет "Технології приготування їжі ", лабораторія Технології приготування їжі" та «Технології виготовлення борошняних кондитерських виробів".

Читати більше

Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення / Офісний службовець, бухгалтерія

Серед більшості професій, які сьогодні популярні, є одна з особливих – оператор з обробки інформації та програмного забезпечення.

Читати більше

Викладачі та майстри виробничого навчання за професією офісний службовець (бухгалтерія) створюють всі умови для набуття практичних навичок.

Читати більше

Психологія в нашому житті

          8 жовтня 2021 року в Апостолівському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів проведений відкрити захід на тему: «Психологія в нашому житті» присвячений Всесвітньому дню психологічного здоров’я.

          Мета заходу – ознайомлення здобувачів освіти з поняттям «психологія», «психологічне здоров’я» та  заходами спрямованими на його збереження.

         У заході прийняли участь здобувачі освіти I-II курсів. Прослухали інформацію про психологічне здоров’я та спробували себе у ролі клієнтів психолога з використанням арт-терапевтичних засобів - МАК карт «Монстрики почуттів». Саме в терапевтичному процесі людина самостійно здатна приходити до розуміння способів вирішення проблемних ситуацій. Психічне здоров’я має першочергове значення для особистого благополуччя, та здоров’я всього суспільства. Переглянули презентацію на тему: «10 кроків до психологічного здоров’я». Також проведено онлайн-бесіду з Апостолівським центром  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на тему: «Позитивне мислення – основа відмінного психічного здоров’я».

          Кожен сучасний заклад освіти має бути передусім центром сприяння здоров’ю не тільки фізичного, а і психічного. Важливе значення має дотримання принципів здорового способу життя, уміння керувати своїми емоціями, створювання сприятливого психологічного клімату у колективі, сім’ї, бути оптимістичним та доброзичливим.

Банери