8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

     Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями Об’єднаних Націй. Не забуваємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія  не повториться.

     8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у. Сумна і важлива дата, яка має нагадати всім нам про необхідність збереження миру на планеті та недопустимість війни. В ці дні ми згадуємо про страшні жертви Другої світової війни, про великий подвиг і трагедію нашого народу.

     «Донести до здобувачів освіти глибокий сенс Дня пам’яті та примирення, вшанування пам’яті жертв Другої світової війни — зараз важливо, як ніколи. Останні роки, відколи на території нашої країни йде війна, цей біль відчувається особливо гостро».

     Низько вклоняємось пам’яті загиблих у всіх війнах, що відбувались і відбуваються на нашій землі, дякуємо ветеранам за їх ратний подвиг та молимось за мир на нашій Батьківщині!!!

Банери