АПОСТОЛІВСЬКИЙ ЯРМАРОК 2015

З 02 по 13 листопада 2015 р. в Апостолівському центрі проходив місячник професій під егідою «Моя професія  найкраща в світі». В ході цього заходу проводились відкриті уроки, майстер-класи, виховні години з запрошеними гостями. Гостями навчального закладу стали наші випускники, які досягли успіхів у своєму ділі.

         Підсумком місячника традиційно став сільськогосподарський ярмарок,  який гостинно відкрив двері всім бажаючим. На ярмарку представлена с/г продукція, вирощена нашими учнями: пшениця, соняшник, картопля, капуста і т.д.

         Кухарі напекли безліч смаколиків, які продавали на ярмарку.  Свято супроводжувалося живою музикою. Всі виручені кошти, по рішенню учнівського  самоврядування, підуть на допомогу фронту.

         На заході були присутні представники фермерських господарств, депутати міської та обласної ради, райдержадміністрація, роботодавці та батьки учнів, школярі, журналісти місцевої газети та ТРК «Атлант». Учнів, які приймали активну участь у польових роботах на навчальному господарстві, нагороджено грамотами. Депутат обласної ради Доценко Л.С. подарувала навчальному закладу відеокамеру. Свято пройшло у теплій та дружній атмосфері. 

Банери