Нагородження переможців І етапу обласного конкурсу читців-декламаторів “ЗП(ПТ)О Дніпропетровщини читають Шевченка” #Ювілеї_Події_ПТО_Дніпропетровщина

    Відповідно до Наказу НМЦ ПТО у Дніпропетровській області  та з метою популяризації поетичної спадщини Тараса Григоровича Шевченка, створення умов для розкриття творчого потенціалу читачів – шанувальників слова, виявлення найбільш талановитих і артистичних читців, у КЗО “АЦППРК”ДОР” було проведено І етап обласного конкурсу читців-декламаторів “ЗП(ПТ)О Дніпропетровщини читають Шевченка”.

   За підсумками конкурсу, здобувачі освіти нагороджені грамотами: за зайняте І місце: Павлюк Вероніка  – 4 ОПЗ; за зайняте ІІ місце: Волохова Владислава – 29КУХ, Крюкова Інна – 5 ОПЗ, Михайлик Єлизавета 5 – ОПЗ; за зайняте ІІІ місце: Гарасим Дар’я – 29КУХ, Корж Кіріл – 29КУХ. На церемонії нагородження була присутня сучасна українська письменниця, викладач історії - Юлія Сергіївна Шовкун, яка виступила перед переможцями конкурсу з вітальним словом, подарувала їм власну поетичну збірку “Спрага щастя”. Вітаємо переможців конкурсу!

   До вашої уваги відео читання вірша Тараса Шевченка переможницею І етапу конкурсу Павлюк Веронікою.

 

Банери