User Login

Features

powerful

Фермер

customize

Тракторист-машиніст

responsive

Кухар-кондитер

 Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення / офісний службовець, бухгалтерія

Робітник фермерського господарства

Водій категорії «В», «С», тракторист-машиніст категорії «А1», слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тваринник, дояр.

Читати більше

Тракторист-машиніст с/г виробництва, водій / Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій

Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії “А1,D1,G1”, водій автотранспортних засобів категорії ”С1”  / Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій автотранспортних засобів категорії «В», «С» ("D1 (екскаватор)",

G1(бульдозер)), Читати більше

КУХАР КОНДИТЕР

Смачно поїсти любить кожен, отже, умілий кухар без роботи ніколи не залишиться. Сьогодні майстри сковорідок і каструль затребувані на ринку праці, як ніхто інший. 

Знання учням дають кваліфіковані майстри та викладачі. Для якісної підготовки фахівців за даною професією обладнані кабінет "Технології приготування їжі ", лабораторія Технології приготування їжі" та «Технології виготовлення борошняних кондитерських виробів".

Читати більше

Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення / Офісний службовець, бухгалтерія

Серед більшості професій, які сьогодні популярні, є одна з особливих – оператор з обробки інформації та програмного забезпечення.

Читати більше

Викладачі та майстри виробничого навчання за професією офісний службовець (бухгалтерія) створюють всі умови для набуття практичних навичок.

Читати більше

Ваш ратний подвиг житиме в віках

5 лютого 2014 року жителі міста Апостолове відмічають 70-річницю визволення міста від німецько-фашистських загарбників.

    В Апостолівському центрі історико-пошуковим  гуртком «Погляд у минуле» проведено виховну годину на тему: «Священний вогонь Перемоги». Члени гуртка підготували цікавий відеоматеріал про бої за місце Апостолове. Загиблих у боях, учні вшанували хвилиною мовчання.  Драматичним гуртком навчального закладу було показане театралізоване дійство про підпільно-патріотичну групу з 16 чоловік під керівництвом Ф.О. Товмаша, яка діяла на території Апостолівського району.

    Педагогічний колектив та учні центру прийняли активну участь у районному мітингу присвяченому цій події та поклали квіти до монументу Слави.

Банери