«Світом Миколай мандрує - 2019»

             День Святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Учні Апостолівського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів провели акцію «Спілкуємося серцем» та завітали в гості з  подарунками до вихованців Апостолівського реабілітаційного центру «Надія» привітали дітей з Днем Святого Миколая – одним із найсвітліших і найрадісніших свят.

            За ініціативою учнівського самоврядування та членів козацької організації ДЮК ім.Коваленка кошти, які було вторговано на сільськогосподарському ярмарку, який відбувся у листопаді місяці. Кошти були спрямовані на придбання святкових подарунків для дітей,  реабілітаційному центрі «Надія».

За допомогою членів гуртків «Театр тіні», танцювального колективу «Янголи», вокального гуртка «Калина» були виготовлені костюми для інсценізації святкової казки «Білосніжка». Також із вихованцями притулку були проведені ігри, вікторини. Учні навчального закладу залюбки водили хороводи та співали новорічні пісні з дітьми.

            Вихованці реабілітаційного центру завжди радо вітають наших учнів, які часто приходять до них з цікавими концертами, розважальними програмами та подарунками. Кожна дитина, яка знаходилася в реабілітаційному центрі не відчула себе самотньою.

Банери